Nyföddfotografering – bevara livets mirakel!

Ett barns födelse kommer att för alltid förändra ditt liv. Från den dagen kommer ingenting längre att vara som innan. Känslorna åker berg och dalbana och du kan spendera timmar med att bara betrakta och snusa på ditt lilla mirakel. Men om bara ett par veckor, kommer din baby inte längre att vara så liten och bräcklig i dina armar, de är bara så här små en kort stund.

Som professionell och utbildad nyföddfotograf har jag kunskapen och erfarenheten att ta väl hand om din baby och skapa magiska bilder!

Naturliga bilder med äkta känsla

För att skapa en naturlig och äkta känsla i bilderna guidar er genom fotosessionenmed hjälp frågor och uppmaningar för att väcka den kärleksfulla varma känslan mellan förälder och deras lilla nyfödda bebis.

Fotosessionen blir en fin upplevelse med ett lugn och en värme som du för alltid kommer minnas med hjälp av dessa bilder.

"Vi är väldigt nöjda med våra stunder hos Annika där vi gjort en gravidfotografering och en nyfödd! Kände mig bekväm med hennes professionella guidning och fina klänningar hon har att låna ut när jag gjorde gravidfotograferingen. Andra gången var ju vår lilla guldklimp i fokus och det är fantastiska bilder vi har att titta tillbaka på och minnas hur den tiden var! Hur liten och go han var, för känslan kommer verkligen fram i bilderna. Kan varmt rekommendera vidare detta till andra! "

Linnea W

När ska jag boka?

Man rekommenderar att göra nyföddfotografering under de första 2 veckorna efter att babyn är född.

Den här första tiden sover den lilla mycket och fotograferingen går lättare. Den lilla ligger ofta i samma position som den har gjort i magen vilket gör att jag kan skapa bilder som visar på hur ny och liten den lilla är. Redan efter två veckor kan bebisen hålla sig vaken längre och rätar och sträcker på ben och rygg.

För att vara säker på att få en tid behöver ni boka en preliminär tid på bf+7 redan under den sista trimestern av graviditeten. Sedan korrigerar vi eventuellt tiden så att den passar med när er lilla bebis väljer att komma ut.

Det går ibland bra att få till liknande bilder även med en äldre bebis men det går inte att garantera.

Före fotograferingen

När man bokat en fotografering hos mig så går jag igenom med er vad ni ska tänka på innan och vad jag rekommenderar för kläder. Vi pratar igenom vad ni har för önskemål och förväntningar. Om det är några speciella typer av bilder ni önskar er, vilka färger, typ av rekvisita mm. Allt för att bilderna sedan ska passa in i ert hemma och ge er glädje för lång tid framöver.

Studion

Hur går fotograferingen till

Efter fotograferingen

.

Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaks för en personlig bildvisning. Jag har då grundredigerat era bilder och satt samman ett fint bildspel.

På bildvisningen väljer ni ut era favortifoton och och jag kan hjälpa er att välja vad som passar bäst att göra med de bilder ni har valt.

Läs mer om bildvisning och produkter HÄR.

.

Vad kostar det

Priset för en Nyfödd fotosession är 1495 kr. Det inkluderar konsultation, fotosession med valfri rekvisita, redigering av bilderna och en personlig bildvisning. Bilder ingår ej utan du köper bara till de bilderna du älskar mest.

Det finns vanliga förstoringar, FineArt bilder, Artplates och exklusiva fotoböcker att välja på men du kan även köpa digitala filer om du önskar. De flesta väljer att investera 6000 kr eller mer på produkter efter fotograferingen

Paketpris Gravid & Nyfödd

Läs mer om Gravidfotografering HÄR